La meva illa immòbil

Recuperat de fa vint-i-cinc anys:

La meva illa immòbil seguia on sempre havia estat:
Penjada del temps,
Mullant-se de pluja,
capaç d’engrandir qualsevol sentiment.

Aquesta vegada, i sense cap raó fora de mi, l’havia trobat envellida de sobte, amb una certa maduresa que l’apropava cap a mi.

La pluja havia esborrat molts de camins, i també havia format rierols inacabables que em veia incapaç del tot de resseguir. Així i tot, amb els ulls que tot just acabava de rentar, seguia el vent i el glaç que, de nits, em portaven a una part del meu passat: cap a un racó ple de rovell i entotsolat.

Premià de Mar, 27 de novembre de 1991

Quant a bounty

Nascut l'any 1949 a Ciutat de Mallorca. Capità de vaixell jubilat. Entusiasta de la literatura.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.