Amb l’ànima tan viva!

Has visionat “Hitchcock”, a través de l’ordinador. Film correcte de Sacha Gervasi, amb un Anthony Hopkins i una Helen Mirren excel•lents. Escrius gairebé pensant-t’ho tot com un text telegràfic. També xerrades telefòniques amb X, el teu amor: sempre tan propera i amb tantes barreres que se us imposen d’entremig. Mentrestant, el fill viatjant cap a Manila i, la filla, posant tot el coratge en la seva professió. El braç trencat que millora a poc a poc, i lectura tranquil•la i sense presses de Döblin, Màrius Torres, Mercè Figueras i la premsa. Pulsió telegràfica del dia, amb la ràdio que informa sobre una setmana de fred que s’acosta i que us retornarà l’hivern. El Barça aparellat contra la Roma, i tu, dispers però vital. Al costat, un cafè amb llet de cafetera Nespresso i unes galetes sense sucres afegits. Ordinador fix, nit i, pendents, més de cent llibres per llegir. Dificultats per escriure-ho gairebé tot amb una mà. En el blog, una mica de música de Bach treta de “The Mirror”, un film de Tarkovsky i, als antípodes, “Summer Wine”, versió de The Corr i Bono.
Avui tornes a sentir-te jove, amb energia per fer coses i estimar. Abans has escoltat un poc de Chet Baker i Bill Evans. El jazz et fa volar i, per a tu, significa llibertat, ganes de córrer, ganes de cridar…, vitalitat. Tant de bo sempre estiguessis amb l’ànima tan viva!

Quant a bounty

Nascut l'any 1949 a Ciutat de Mallorca. Capità de vaixell jubilat. Entusiasta de la literatura.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.