President Carles Puigdemont

Dilluns, 26 de març de 2018. Les busques del rellotge ja cerquen les tres de la matinada. Mentrestant, possiblement més d’un milió de persones a Catalunya té problemes per dormir. Un home honest, Carles Puigdemont, passa la nit en una cel•la alemanya, detingut. El crim: haver complert una promesa electoral. L’inquisidor: l’Estat espanyol.
El que tu escriguis no serveix de res, com no sigui per desfogar la ràbia continguda i la impotència que ara mateix tens. Per a més inri, has decidit anar a la concentració de la Gran Via de Barcelona quan era a les acaballes i la major part de la gent ja anava de retirada. Malgrat l’excusa del braç en cabestrell, tens uns certs remordiments per no haver-te decidit a anar-hi abans. Així mateix, pots afirmar que un sentiment gran d’injustícia és el que et preval. I això t’acosta al que podien sentir els jueus de l’alemanya nazi o el que avui poden sentir els palestins amb Israel.
Carles Puigdemont, t’inspira, tot alhora, un sentiment de respecte, de tendresa i de suport cap a tot el que d’ell saps. Errors…?, per descomptat que en té, qui no?, però la seva humanitat, el fet de saber-los reconèixer i la decència que, com una segona pell se li adhereix, hi passen per damunt amb un salt net.
Un cop més, el teu suport i el teu respecte al President.

Quant a bounty

Nascut l'any 1949 a Ciutat de Mallorca. Capità de vaixell jubilat. Entusiasta de la literatura.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.