Volies

Volies començar un poema, un relat o una novel•la dient que aquella albada que havies vist semblava la primera albada de la humanitat. Tot era nou, tot era una promesa i, el passat, no havia existit mai. Quant al futur…? El futur compareixia amagat rere un gran desconegut en forma de núvol blanc, impol•lut…, talment com un fantasma dels que dibuixaves de petit, només que, en aquest cas, el fantasma era gegant. Esperaves el moment en què aquest núvol es difuminés. En qualsevol cas, és cert que et deies a tu mateix que tot això era mentida, que el passat no era cap entelèquia, que ja havies descobert els climes dels països i del cor on plou, neva i fa molt de fred, i també la calor embogidora dels països on, en sec, hi crema la sorra del desert. A davant teu, l’escepticisme de bell nou.

Quant a bounty

Nascut l'any 1949 a Ciutat de Mallorca. Capità de vaixell jubilat. Entusiasta de la literatura.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.